2016. november 25., péntek

Blythe ketteske

Mondtam már, hogy nagyon megszerettem a Blythe kissé őrült , bucifejű kis formáját? 😀

Rengeteg ruhát készítettem már neki, kötve és horgolva. A keze nem a kedvencem, amiért olyan kis mereven kinyújtott, de cserébe még a kötöttekből sem húzza ki a szálat, könnyű öltöztetni. A lába, mivel három kattintásnyit hajlítható, valami egyszerű ülő pózra alkalmas azért, nem ül terpeszben .
Nade, az a bizonyos kis ördög nem alszik ám, csak duruzsol, hogy: ne legyen egyedül szegééény, meg hogy: nézd, milyen klassz kis ízületes testtel is lehet kapni őket... 😈😈
De a legütősebb érv ez volt: képzeld csak el, ezt a rengeteg, selymes szép hajat mondjuk-fésülhető verzióban! Mert a Bongyorka haj nagyon aranyos, de valljuk be, nem az a fésülgetnivaló fajta.
Mit volt mit tenni, hazahívtunk egy ketteskét. Szempontok voltak, hosszú,nemgöndör haj,ízületes test,és a matt face.Majdnem kimaradt! Nagy találmány ez a viszonylag újabb változat, hogy az arc nem abból a fényes, síkos, tükröződős anyagból van, hanem matt, és a tapintása is egész más.
Na, a keresgélésnek ő lett az eredménye, lássuk a képeket.
A dobozra nem tudom, ráléptek, vagy mi, szívbaj jött rám, amikor megláttam, de szerencsére a babának semmi baja se lett.
Kinyitás után:
B:- Juj, de világos lett! Mi történt, valaki kinyitotta a dobozomat? Akkor már szabadítsatok ki végre!


 -Kezdek valamit látni magam körül...
-Szerencse, hogy ilyen sok réteggel becsomagoltak, nem fáztam, és nem sérültem meg.
B:-A homlokomon is van bubis fóliacsík, meg még a hajvédő is.De végre, levegőőőő .
Kis pihengetés az asztalon, de ne nézzétek a pucér kis testemet, csak amennyire muszáj.

Ezután mérlegelés következett, mert állítólag nagyon meghíztam az úton. Pedig nem is ettem semmit.
Én: kézbevéve, majdnem elejtettem a kis pockot, annyira meglepően nehéz a másik Blythe-hoz viszonyítva! Nyilván, a test is kissé vastagabb, meg több benne az anyag az ízületek miatt is, és más anyaga is van. Kissé gumiszerű, nagyon kellemes. De, ami a legviccesebb, ez a baba HAJNEHÉZ. A szót a lányom alkotta, és tökéletesen illik rá, nem fejnehéz, hanem az a rengeteg, és elképesztően csodálatos haja, mint valami nehéz selyem, valóban súlyos. Na, ekkor jött a mázsálás. Nem volt egyszerű valahogyan megültetni öket az üveglapon, de sikerült. Nézzétek:

Elég jelentős a különbség.
Ez a test, a Pure Neemo nagyon aranyos, nőiesebb is, mint a régi,és igen, varrt ruhákból egy másik méret. A rugalmasabb holmikat mindketten tudják hordani.
Nagyon jó, hogy a kézfeje levehető, mint a Monster High babáké, csak ki kell húzni.Így aztán tényleg egyszerű a legszűkebb hosszúujjút is ráadni!
B: -Nézzétek, nekem is ki van lukasztva a fülem, biztosan kapok majd én is fülbevalókat.
Találkoztam itt valakivel, aki ugyanolyan, mint én, megsúgom, máris jó barátnők lettünk.Rengeteg közös témánk van, mialatt anya hasonlítgat minket (ez a mániája, vagy mi) mi ketten jókat beszélgetünk.
Sárga szemmel nézünk, kék szemmel nézünk.
Nekem van ezüstös szemem is bibíí
Hátul egyformábbak vagyunk, de nézzétek, itt jól látni a fényes-matt különbséget.
Végül kaptam gyorsan egy barbi ingecskét, ami nekem tunikának éppen jó, és véégre, lepihenhettem a kanapéra.
Nagyon elfáradtam, sziasztok!! 🙂


                                    








3 megjegyzés: