2016. december 30., péntek

BÚÉK 2017

Nem sok van már hátra ebből az évből. Alig egy nap.

2016.
Nagyon sok minden történt velem-velünk ebben az évben. Sok jó és érdekes is, de sajnos, fájdalmak, szeretett lények elvesztése is, kórház, betegségek.
Nagyon jó, ha van valami, ami ki tud kapcsolni, kicsit eltereli a figyelmet ilyenkor.
Vagy amikor éppen minden rendben van, és csak úgy játszani támad kedvünk.
Itt érkeztünk el újra hozzájuk: babák.
Babák ebben az évben is jöttek hozzánk, szép számban, sőt idén újabb kedvenceink is lettek. Blythe, és a még nagyobb, 18"-os,45 cm körüli lányok, DesignaFriend és Journey Girl babák költöztek be. Róluk majd terveim szerint írok még.

Szaporodott a kis csapat még két Götz babával is, az egyik Fanni, aki porcelánbaba, a másik kisvörösnek nincs még végleges neve.
Ebben az évben lendültem bele jobban a kötött és horgolt babaruhák készítésébe is, a legkülönfélébb méretekben. Eleinte a Barbie és MonsterHigh babák voltak a modelljeim, de most főként Blythe, Yosd és MSD -Bjd méretekben készülnek a kis holmik, és most már a 18" babákra is. A saját SD méretű Bjd babáimnak eddig is készült soksok minden, ez nem ennek az évnek az újdonsága :) de most már egyre több ruha rendelésre is, aminek külön örülök.
Lányokról néhány kép.
Vettem néhány újabb Monster High babát is ebben az évben, miután szegény meglévők kicsit mellőzve voltak, most újra fellángoltam, így érkezett Deuce, első kiadású Cleo és Clowden Wolf,Venus, a Frankie fekete-fehér verziója, Rochelle Goyle és jópár kiegészítő, meg bútorok, kávézó, meg bár, stb. Vettem aztán még másokat is, akiket el is adtam, mert mégsem illettek ide.Ami viszont elmaradt, pedig tervezgettem sokat, a MH babaház. Egy csomó minden megvan hozzá, de mindig csak ilyen ideiglenes, kartondoboz szobáik vannak, pedig nagyon jó ötleteim volnának, de majd egyszer. :)
Ki is van még új?
EAH vadász fiú-neki nem jut eszembe hirtelen a neve, imádom a féloldalas haját :)  és Raven.EAH babákból nem is szeretnék többet, nem találok nagy különbséget a MonsterHigh babákkal összevetve.
Ja igen, egy tündéri arcú Zapf kis bébi, és még egy érdekes babácska, Baby So Beautiful a márkaneve, nagyon aranyos ő is. Csoda-csoda szemekkel, majd megmutatom jobb képeken.Csak mert csecsemő babát aztán nem veszek! (hehe)

 Hirtelen ennyi jutott eszembe a 2016. évről, ami babás témájú. Csak pillanatképekben, de azért legalább mégis rögzítve :)

                 Kívánom nektek, hogy 2017-ben is legyen kedvetek, időtök önfeledten játszani.
                 Kívánok sok-sok időt babázni, és minél több örömet ebben a hobbiban.
                 Érkezzen meg mindenkihez a várva várt baba, amit szeretne.
                 Kívánok minden kedves olvasónak boldog,békés,szerencsés új évet!                                

                                                    💝  🎉  BÚÉK  2017  🎉 💝


2 megjegyzés: