2013. szeptember 19., csütörtök

Görkoris Sindy

Emlékeztek még rá? Nálunk ő volt az első "igazi", vadonatújan vásárolt Barbie baba. Jó régen volt, az már igaz, de Sindy máig is megvan, rendületlenül mosolyogva.A haja is csodásan szép állapotban van, mivel olyan rackás jellegű volt, így nem nagyon mertük fésülni neki. Inkább a többi , innen-onnan a családból megörökölt barbie képezte a nyaggatás tárgyát. Sindy pedig maradt szép :)
Most netről talált képet tudok feltenni, és a youtubon meg lehet találni a régi reklámfilmecskét is hozzá.
http://www.youtube.com/watch?v=O2DFaymm4jQ
Itt van ő, a miénknek sajnos nem találom már a koriját meg a felsőjét, a többi mind megvan,még a picike térdvédői is!

3 megjegyzés:

  1. De jó! Nekem is van! Mindene megvan, nagyon vigyáztam rá! Kedvencem volt, nálam lefőzte a Barbie-kat akkoriban. Szó szerint kihisztiztem magamnak, mert pont kaptam egy Barbie-t és így már nem akarták megvenni.

    VálaszTörlés
  2. Nekem ő is egy álom volt, az egyik napközis csajszi kapott egyet karácsonyra, és máig emlékszem, micsoda áhítatos fejjel néztük. Na, persze kézbe a tulajon kívül senki nem foghatta :D

    VálaszTörlés
  3. Ó, nálunk is volt olyan, hogy átjött egy osztálytárs kislány játszani,babázni. Hozta a meseszép barbiját is, na de azt nem lehetett ám öltöztetni meg ide-oda tenni, mert összekócolódik a haja :( Szerencsére, nálunk voltak a mezei játszós barbik, így aztán mégis lehetett babázni.

    VálaszTörlés