2013. szeptember 26., csütörtök

Mozgékony babák

Kedvenceim a mozgékony babák. Pontosabban fogalmazva, nekem csak azok tetszenek,akiknek lehetőleg minél több helyen hajlik,mozog,tekeredik,csavarodik a teste, meg a végtagjai.Így aztán  nagyon örülök annak, hogy  pár éve megjelentek a Fashionistas barbie babák.
Persze, a csúcs, az álom a bjd baba...de róluk majd később.
Van, aki megvesz egy webshopban egy komplett bjd babát, hajjal,ruhával,sminkkel, majd beállítja a katalóguskép szerinti pózba, beteszi a vitrinbe, és örül neki.
Na, én nem . Először is mindjárt az első akadály: nincs és nem is lesz elég pénzem ahhoz, hogy így vegyek babát.Méregdrágák ugyanis.
Érdekes körkérdés téma lehetne amúgy, hogy kinek mi az, ami elsősorban tetszik egy barbie babában, vagy más babában?
Az arca? a haja? ruha?a szeme? nekem a legfontosabb, hogy minden porcikája ízületekkel mozgó legyen.Így aztán normálisan le tudnak ülni egy székre,vagy akár a szőnyegre,fűbe stb.Az emberihez nagyon hasonló pózokba lehet őket beállítani. Nekem emiatt a kedvenc barbie lányaim mind fashionistas testűek, vagy akinek nem olyan volt, az kapott egy mozgékonyabb testet :) fejcserés támadással.A fiúkkal sajnos nem ilyen rózsás a  helyzet, mivel a Mattel lespórolta a térd mozgathatóságát az újabb fiúkról.Nem baj, túlélem.
Azután itt vannak a Moxie Teenz lányok, Tristen és Arizona, akik már nagyobbak is a barbie méretnél, és a lábfejük is csodásan mozog!
Végül nemrégen érkezett a kis hableány, mondjuk méretre ő a legnagyobb, pedig gyerek még, egy aranyos kislányka.Mivel ő egy balettos széria tagja, így a teste összesen 20 pontban mozgatható! Nagyon tetszik!

3 megjegyzés:

  1. Ó, nagyon megértem, én is szeretném, ha mind "rendesen" mozgatható lenne, de már annak is örülnék, ha Elora számára találnék egy rendes árban lévő fashionista testet. :)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Nem, még nem. Csak egy nagyon hasonló 2008-as Fahion fever teste volt. Most Liv teste van, de záros határidőn belül lecseréljük, mert nem az igazi

      Törlés