2013. október 7., hétfő

Névadó

Azon gondolkodtam el, hogy vajon miért van az, hogy egyik babának azonnal megvan a neve, a másiknak sokáig keresgélem, mire rátalálok a megfelelőre, és nem szép dolog, de vannak, akiknek nem lesz saját neve, csak ilyen-olyan barbie.Ti hogy vagytok ezzel? Na jó, az egy másik dolog, ha egy történethez keresel szereplőt, a neve és a szerepe már előre kitalálva, úgyhogy amikor végre megtestesül, nyilván, a neve is megvan.Én most Ariellel szenvedek emiatt.Nagyon szeretem, szép és formás,a haja nagyon jó minőségű, és boszorkányosan szép vörös! Főleg, ha rásüt a nap. De a neve...nem azért kellett nekem, mert ő egy sellő, mióta hozzánk költözött, nem is volt rajta a sellőruha.Hacsak éjjel, titokban fel nem veszi néha :D  De nem bírom áááriel - nek nevezni :(
Van valami név-ötletetek?
Ez egy katalóguskép róla, itt nem a sellőruhában van, de hogy miért áll terpeszben, azt nem tudom.

3 megjegyzés:

  1. Szia, Tristen!
    Szerintem, ahhoz, hogy a legideálisabb nevet tud választani neki, meg kell alkotni a stílusát. Például, hogy milyen ruhák illenek hozzá. Kisasszonyos, vagy maibb? Vagy boszorkányos? Ha már látod benne, hogy ő milyen karakter is a számodra, akkor tudni fogod melyik nevek tetszenének hozzá. :-) Én, ha ránézek, akár arra a képre, ahogy ott ül az asztal szélén (gyönyörű!!!), vagy akár ez a katalóguskép, nekem ez a vörös lányka egy igazi hölgyike, és én a Roselyn nevet adnám neki! :-)

    VálaszTörlés
  2. Nálunk ma érkezett három hölgy, közülük kettő szorul szép új névre. Az egyik Celine lett, a másik még mindig nem tudom... Majd menet közben, lesz valami. Néha én is gondban vagyok a keresztelésekkel, mert sok a baba, és nehogy véletlen valaki egy már kiosztott nevet kapjon :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem olyan... Mimi. Gyönyörű szép baba, én is szeretnék egy ilyen Arielt.

    VálaszTörlés