2013. december 2., hétfő

Ariel megint

Szóljon, aki már unja !
Én még nem :) valami extra aranyos ez a baba. Kapott egy picike karácsonyos bögrét, és rápróbáltam egy ruhát. NA, a ruha rettentő nagy neki, meg bő, mivel egy dundi mackóé eredetileg.Csak leültettem egy kicsit, de olyan cuki , hogy muszály megmutatnom nektek is.Olyan ebben a túl nagy ruhában, mint egy meséből egy kis ágrólszakadt :) Itt csücsül, és az van az arcára írva, hogy : Nem kaptam teát :(
Utána visszakapta a kedvenc maciját, szent a béke,újabb kép :)


A fülecske csak egy kísérletezés , nem ilyen neki eredetileg, hanem 'normális' babafül.Csak szeretnék neki elf-füleket csinálni valahogyan.Most csak gyurmaragasztóból próbálkoztam , de nem jó, mert beleragad a haja is.Van ötletetek, hogy miből lehetne? Gipsz, vagy sókerámia még az ötletem esetleg, vagy?

6 megjegyzés:

  1. Kisüthető fimo gyurma. Kiváló megoldás. Akár levehetösre is megcsinálhatod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, biztos jó lenne a fimo is, mert amikorra elkészül, kemény lesz,és lesz tartása.Te nem akarsz a babádnak próbaképpen csinálni? És ha jól sikerül, boltolhatunk, én kötök neki egy sálat-sapit. :)

      Törlés
  2. Nem unjuk Arielt! Szerintem süthető gyurmából készítsd el. Én most épp tündértáskákat kerestem, és erre a szuper oldalra bukkantam.

    http://www.pinterest.com/lucyfan1911/renaissance-festival/

    Szerintem egy zöld tünde ruha nagyon jól állna Arielnek, bár ágrólszakadtan is jól néz ki:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első mondatért egy virtuális puszi jár :)
      Juuj ettől az oldaltól el se lehet szakadni, köszi!! Micsoda ruhák, ajjaj! Meg fülek :) Nimfa-smink, csupa szépséges.Varázslatos, köszönöm a linket!!
      Amúgy, Ariel lángoló hajához biztos, hogy jó lenne a zöld!! Manós-tündéres mintha levelekből lenne, és hozzá virágokból koszorú a hajába, és olyan kis zöld kunkori orrú cipőke , áááá ide egy varázspálcát izibe!

      Törlés
  3. Köszi lányok, ez a süthető gyurma nem is jutott eszembe, igazából még nem használtam ilyet sosem , csak olvastam róla. Na, lehet, hogy az lesz a nyerő. Lehet festeni , hogy fül színű legyen?

    VálaszTörlés
  4. Lehet kapni testszínű süthető gyurmát is FIMO PUPPEN néven. Nálunk is van a hobbi boltban, de csak nagyobb kiszerelésben, és 3000Ft-ba kerül. Ezt ajánlják kifejezetten miniatűr babák készítéséhez. Nekem sajnos gázsütőm van,ami nem állítható be pont 110 fokra, mint a villanysütők, úgyhogy csak elméletben tudom mi kell hozzá, még nem próbáltam ki:-(

    VálaszTörlés