2015. szeptember 3., csütörtök

A Vörös Fonal

Régóta van szinte mindig a kezemen és a bokámon is.
Nem tudom, ki ismeri, ki nem, én most találtam róla egy leírást, és beteszem ide a kis naplómba. :))
Lássuk:


A bal csukló körül viselve, a Vörös Fonal ugyanazon az úton működik ahogy a modern orvostudomány vakcinái. Amikor valamilyen betegség ellen oltást kapunk, a betegség egy gyengült vírustörzsét a vakcinán keresztül kapjuk meg. A lelket is hasonló technikával tudjuk immunissá tenni. A Kabbala azt tanítja, hogy a színeknek speciális frekvenciái és energiái vannak. A vörös például a veszély színe. A Vörös Fonalat sajátos módon a bal csuklónkra kötve, megvédjük magunkat a bármilyen felénk irányuló ártalmas negatívitástól – ez a spirituális vakcina a Gonosz Szem veszedelmes ereje ellen. A vörös szín ennek a technológiának egyik része.
A Vörös Fonalat a bal csuklón viseljük. A kabbalisták felismerték, hogy az energia a test bal oldalán hatol be. A bal kar és kéz az ‘kapás’ fogalmához kapcsolódik, a jobb kar és kéz pedig az ‘adás’ erejét foglalja magába. Eszerint a negatív energiák a test bal oldalán áramlanak be. A Vörös Fonalat a bal csuklónkon viselve a negatív energiákat a behatolás pillanatában feltartóztatjuk. A fonal gondos előírásoknak megfelelően, hét egymást követő, sorozatos csomóban van megkötve, egy-egy csomó azt a hét spirituális dimenziót jelképezi, amely a jelen valóságunkkal van összeköttetésben. Nagyon fontos, hogy egy olyan személy kösse fel a fonalunkat, aki szeret minket, és akiben mi is mélyen megbízunk. Mialatt ők ezt megteszik, mi azt kérhetjük, hogy ez az erő sugározzon ránk és embertársainkra, és jóságot, kegyelmet, hálát, és a Gonosz Szem örök távol tartását kérhetjük a Fénytől.
                                                                                                                             (forrás:internet )

Nemrégen találtam ezt:
Ártó ener­giák so­ka­sága vesz körbe ben­nün­ket, és ezek hát­rál­tat­nak az élet­ben. Egy ősi mód­szer­rel azon­ban meg­véd­he­ted magad a ne­ga­tív ha­tá­sok­tól, s jobb irányba ka­nya­rod­hat az éle­ted. Most el­árul­juk, mit kell ten­ned!


A vörös fonalat a régi kabbalisták ismertették meg a világgal, hatékony védelemként az ártó energiák ellen. A Kabbala tanításai szerint megvéd mások irigy tekintetétől, és saját magunk féltékenységét is segít eltávolítani a lélekből. A féltékenységés irigység negatív energiái a szemen keresztül áramlanak ki, így alakult ki az úgynevezett „Gonosz Szem” fogalma. Ez a negatív energia visszatarthat minket az életben.A vörös fonál alkalmazása a negatív energiák ellen véd. Színe a veszély színe, ezt kis mennyiségben magunkon viselve egyfajta „energetikai vakcinával” óvjuk a lelkünket az erőteljes negatív energiától. Azért kell a bal csuklón viselni, mert az energiák a test baloldalán áramlanak be. A bal kéz a „kapás”, míg a jobb az „adás” szimbóluma.
A fonalat gondos előírásoknak megfelelően, hét egymást követő csomóval kell felkötni, amely a hét spirituális dimenziót jelképezi.
Fontos, hogy olyan személy kösse fel, aki szeret minket, és akiben mi is mélyen megbízunk. A fonalat eddig kell viselni, míg magától le nem esik, ez azt jelzi, hogy betöltötte a feladatát. (Fénykert magazin)
Ez a verzió pedig egy karkötővel egyesített vörös fonal. Nekem tetszik.
Namaste

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése