2013. szeptember 26., csütörtök

Főleg Arielről szól végül

Pár kép, csak úgy ... Néhányan elfoglalták a kanapét. Teresa később beült középre,a méretarányokat érzékeltetni.Tristen persze itt is mezítláb van, :))) kitől lát ilyesmit nem tudom :)) Pedig van neki egy szép kis csizmája, de azt most Hürrem vette fel.


Zapf Ariel ( akinek nem ez lesz a neve, csak még nem döntöttem) bemutatja, hogy hason is tud feküdni, a lábait lóbálva. Őt elsősorban a teste miatt vettem meg.Szépen lassan araszolgatok  egy igazi BJD baba felé... :)

Az arca eleinte nem is tetszett igazán, sőt azon törtem a fejemet, hogy hogyan fogom a szemét átfesteni.

Most meg már így tetszik, ahogy van, báár...az átfestés mégis lehet, hogy jó lenne.Vagy még inkább, ha  kapna egy üveg szemet, és igazi szempillát?.

6 megjegyzés:

  1. Az üvegszem nagyon jó ötlet, de én nem mernék belevágni, habár ha sikerül szereznem egy Tonner Aranyhajat, lehet, hogy meggondolom magam. :) Bugyuta kérdés: melyikük Hürrem? Képet róla, de gyorsan! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaaj te! Hát Arizona! Mert kicsit veres lett a parókája, és a lányom elkezdte hürremasszonyozni, mígnem rá is ragadt a név.

      Törlés
    2. :D Ezt nevezem! Én a sajátomnak varrtam meg Hürrem vörös ruháját, fehérben :D

      Törlés
    3. Én az enyémnek először is hajat csináltam, utána ékszereket, mert olyan kis szerencsétlenül nézett ki a lukakkal az ujján meg a fülén. :) A ruhája még szedett-vedett,azt adtam rá, ami a barbi ruhák közül egyáltalán ráfér, mert rugalmas.A nadrág mondjuk neki csak térd alá érő, de így is jó :) talán egyszer majd lesz időm neki valami normálisabb ruhát varrni.

      Törlés
  2. A moxie teenz lányokat hol vetted meg? Nekem csak a pici van a moxie girlz.
    Látom ám itt is van Szulejmán rajongás. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szulejmánt nézzük ugyan, de nem azért lett ő Hürrem, hanem mert kb akkoriban került hozzánk, és készült el a haja meg a zöld köves ékszerei, és így tényleg egy kicsi hasonlóság volt közöttük :)
      Tristent az amazon-on vettem, Arizonát pedig egy bolhapiacon!

      Törlés