2013. szeptember 20., péntek

Ki tépi le a barbik fejét?

Nyugi, nem lesz horror :)
Én tévedésben éltem idáig. Mindig azt gondoltam, hogy a kicsi gyereklányok vagy a gyerekfiúk tehetnek arról, hogy nem kevés nyaksérült barbit látok.Ezek elég szerencsétlenül néznek ki, eltörik a nyakukban az a pöcök, ami a fejet tartja, azután mondjuk anyuka megragasztja a barbit, de többé már nem néz ki normálisan szegény, hanem a nyaka megrövidülvén, olyan kis behúzott nyakú,rettenet csúnyácska lénnyé válik.Biztosan ti is láttatok már ilyet, remélhetőleg csak képen :)
Na mármost,mondom, eddig azt gondoltam, hogy kicsit durván játszik némely kislány a babáival, vagy ilyesmi. De a hétvégi bolhapiacon aztán fény derült a fenti kérdésre.
Két meglett korú, lapátkezű férfiember árult ezt-azt, többek között három barbit is.Egyet megvettem rögtön, majd mesélek róla is, ő a félkezű.Volt egy másik, nagyon szép arcú,kreol baba, rám akarták tukmálni őt is, de sajnos csutkára le volt vágva a haja,és össze volt firkálva tintával kegyetlenül az arca. Mondom, őt nem kérem. Gond egy szál se, az ember máris mondja, kicseréli a fejét a másikéval, ...azzal máris kezdték lecsavarni a szerencsétlenek  fejét! Alig tudtam leállítani, hiszen azon túl, hogy eltört volna a nyakuk, a másik baba hófehér bőrű volt, sehogy sem illett volna hozzá az a kreol arc.
Én nem tudom...Jó,rendben van, játékbabák ők, nem élnek, nem éreznek, de mégis, olyan rossz érzés volt látni ahogy durván lenyakazta volna az ártatlant.
És  máris kézpődött volna újabb két behúzott vállú, eltört nyakú,szerencsétlen barbie baba.

6 megjegyzés:

  1. Na kérem, ez az a pillanat, mikor fejhangon üvöltve közöltem volna, hogy inkább add ide mindet, Te szerencsétlen idióta barom!! Remélem, miután beállítják a gyógyszeremet, úrinőként is le tudom ezt kommunikálni :) Ha legközelebb látsz ilyen szerencsétlenkét, vedd meg, szívesen átvesszük Tőled, itt mindig lesz valaki, aki szeresse :)

    VálaszTörlés
  2. Úgy lesz, ne félj :) amúgy ha megnézem a csapatot, elég sok ilyen kis mentettke lakik nálam :) sőt, a vadiújak vannak sokkal kevesebben.Csak azt sajnálom, hogy nem csináltam előtte-utána képeket.Akkor még nem is gyanítottam, hogy majd egyszer egy blogba milyen jól jönnének...

    VálaszTörlés
  3. Micsoda vadállatok! Hah, nem értenek a babákhoz, nekik igazából mindegy, csak túladjanak rajta. Különben is miért árulnak FÉRFIAK gyerekjátékot???? Nem is értenek hozzá.

    VálaszTörlés
  4. Mindent árulnak, ami mozdítható...

    VálaszTörlés
  5. Hogy mi mindent megtesznek szegény barbiekkal, hogy eladják őket... :(
    Sajnos én is jó pár ilyennel találkoztam bolhapiacon.. mindenféle jókis barbiek, de megcsonkítva. Sokszor megsajnálom és megveszem őket..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is vettem már jópárat így :( olyan kis szánalmasan tudnak kinézni :( Azután hazaérve alig várom, hogy megfürdessem, és megfésüljem.

      Törlés