2013. december 2., hétfő

Nyomozzunk együtt ! Ki lehet Ő ?

Viszonylag sokféle barbie babát ismerek, lehet hogy nem halál precízen, de mégis.
Legalább tudom azt, hogy új állapotában dobozosan hogyan néz ki, milyen a ruhája, milyen kiegészítőkkel jelentették meg, stb.
Amikor egy újabb baba költözik be hozzánk, mindig megpróbálom kideríteni róla, hogy ki lehet, kivéve persze, akit éppen azért veszek meg, mert tudom, hogy ki ő :)
Most viszont elakadtam, úgyhogy ha van kedvetek egy kicsit nyomozgatni utána, akkor légyszi segítsetek nekem, derítsük ki, hogy ki is ez a baba eredetileg? A haja nem hiszem, hogy eredeti lenne, egy ragasztott haj. A ruhája az, amiben érkezett, a csizmát már tőlem kapta.Talán látni az arcát jól, érdekes vonásai vannak, zöld a szeme, és valami kis bajuszkezdeményféle látszik rajta :)
Már arra is gondoltam, hogy egy átfestett baba, de akkor sem találom, hogy ki volt. Help !!



 Itt egy kép még,csak a magassága miatt, egy lányzóval.Jó magas.

Na, kíváncsian várom, ki mit mond rá? Ki lehet az új fiú?

2 megjegyzés:

  1. Helló! Flavas Liam, szakáll nélkül, olyan, mint az én nemrég beszerzett pasim. mit nemrég! Eltelt lassan egy hónap. Ó, karácsonyi diliház.... Viszont ez a séró nekem nem stimmel. Valszeg úgy lett ráapplikálva :)

    VálaszTörlés
  2. Vááá! Köszönöm! Visszakerestem nálad, és megnéztem, ezt írtam hozzá akkor:" A szőke Liam viszont nagyon tetszik. " szóóval akkor ezért költözött ide ez a kis borzas :) Sima bevonzás. :) Láttam a blogodban képen, hogy fülbevalója is van, rögtön lecsekkoltam, enyém kis rockernek is lukas a bal füle :) A haj, írtam is, hogy ragasztott, de jól sikerült. Köszi mégegyszer a segítséget.De jó, hogy vagy! :)))

    VálaszTörlés