2016. augusztus 16., kedd

Blythe


Blythe.
A megosztó. Imádattól irtózásig mindenféle reakciót kiváltó.
Aki nélkül léteztem eddig, bár régóta vágytam rá.

Bár, ez csak részben igaz, merthogy van nekem egy picuri Blythe babám, a Little's PetShop Desert Fun. Már régebben mutattam róla képeket.Nagyon cuki, és nagyon picike. Ennek megfelelően, nagyon nehéz a méretére varrni-kötni-horgolni formás és elfogadható kis ruhákat. Milyen jó is lenne egy normál méretű Blyth-nak pulcsit kötni. Meg aztán, nehéz rendelésre úgy ruhát készíteni, ha nincs kézben a baba, csak a méretei vannak meg.
Ha alibit keresnék magamnak, akkor mondhatnám azt is, hogy : EZÉRT AZTÁN kénytelen leszek venni egy normál méretű Blythe babát :))
De persze ez csak olyan mondvacsinált ok lenne. Valójában pedig már régen szerettem volna egy ilyen kis modern "Böbe babát" itthon tudni, imádom a kis naagy bucika fejét, meg a morci  arcát is, na meg, ne is mondjam, a lehetőséget benne, hogy átalakíthatom bármilyenné.Más haj, más festés, nézzétek meg a neten a custom Blyth babákat, elképesztő! Nagyon jópofa, hogy a szemük változtatható 4 féle pozícióban.Ezen kívül, kaphatók normál testtel, ami kissé barbi-szerűen néz ki, az a kattintós térdű fajta. De megvehetők ízületes testtel is, pl. Azone Pure Neemo testtel. Na ez már jól pózoltatható, hajlik mindenhol, cserélhető a kézfeje, és egészen kis aranyos. Jó, nyilván, a bjd dolloknak a  közelében sincsenek, de nem is az a cél. Ha a tökéletességre törekszünk,arra ott vannak Ők, a szépségeim, akik fensőbbségesen, szinte már arisztokratikus lenézéssel tekintenek az egyéb babáimra. :)) Na, ha minden a terveim szerint alakul, nemsokára megint kiakadhatnak, hogy miféle lényt hoztam már haza??
-Nem volt elég a Monster High vámpírok, vérfarkasok és mindenféle szörnyek csapata, most meg jönnek a nagyfejűek????
-BIZONY!
Egyenlőre most néhány kép mutatóban, forrás:internet


3 megjegyzés:

 1. A fekete hajú, kockás ruhás nekem harározottan Oláh Ibolyát juttatja eszembe:-)

  Egyébként én is tervezem évek óta, hogy veszek egyet. Most már lehet kapni barna bőrűt is az alin.

  VálaszTörlés
 2. A szöszke göndör lány nagyon cuki ��

  Bambucnak igaza van, tényleg Ibolyás a baba ��

  VálaszTörlés
 3. Én is vadászok egy ilyenre. De ezekből nekem az átalakítottak tetszenek jobban mint az eredeti.

  VálaszTörlés