2017. május 24., szerda

Journey Girls Alana (Limited Edition)

Az a lényeg, hogy lehetőleg naprakész legyen, amit írok, és aktuális is, igaz?  :D
Így tehát következzen a Karácsonyi ajándék bemutatása: Journey Girls Alana




A Designa Friends babákra kattanásom során szembesültem a problémával, hogy nem igazán szerencsés nekik a kivágottabb felső, a vékony spagettipántosakról már ne is beszéljünk. Ennél a testtípusnál ugyanis a textil test egészen fenn a nyakánál kezdődik, így csúnyán kilátszik a nyárias felsők alól.Ilyen megoldású még jópár 18" méretű baba, sajnos az American Girl is, de ez van.Tehát, nyilván :D kell olyan baba is, akinél ez valahogyan megoldott.Nézelődés, kutatás a neten, és hoppá! Megvan, aki tetszik is, és nem textil a válla: Journey Girls babák.Van választék bőven. Ők a Toys"R"Us Inc saját márkás babái.
Az eredeti szériában hat baba volt,Taryn, Kelsey,Meredith,Callie,Alana és Dana. Különböző haj-és bőrszínnel, egyedi tulajdonságokkal, és háttértörténettel körítve.Közben a nevek is változtak kicsit, Taryn lett Chavonne, és Alana pedig Kayla. Jordanna csatlakozott hozzájuk 2013-ban, majd jött Mikaela, amikor is változtattak az arc öntőformáján,  egy kerekebb, babásabb kinézetre, és a testen is történt némi módosítás. Nekem - és még sokaknak - jobban tetszik az eredeti arcforma.                         Több szériát adtak ki ebből a babából, szinte évente újabbat,mint az már bevett szokás több gyártónál is. Itt, a JG lányoknál az a tematika, hogy az egyes szériákban a babák "utaznak"nevükhöz méltóan, mindig más híres városokba, és ennek megfelelő ruhákkal és kiegészítőkkel jelennek meg. Az első négy babát 2010-ben adták ki,  majd következett2011-ben a hat lány. 2013.Párizs, 2014.London, 2015.Olaszország,majd 2016.NewYork,stb. Nem akarok itt most róluk regényt írni, találhattok sokmindent a babákról és a történetükről a neten.
A babákhoz rengeteg kiegészítőt, ruhaszetteket, bútorokat lehet kapni, még kedvenc állatot,iskolát,kismotort, meg  kerekesszéket is. Minden évben van valami újdonság. Többszáz ezmegaz van már hozzájuk.
Volt néhány limitált kiadású baba is, többek között az én Alanám is ilyen.Lássuk most már őt.
Belesünk a barna kartondobozba :) és egy szépséges hajat látunk.

A doboz hátulján is képek, és szerepel rajta az a kislány, akiről eredetileg "mintázták" a babát.

Ez a kiadás egy plusz második ruhaszettel érkezik:
Nadrág, felső övvel, egy plusz pár cipő, és még táska is van a dobozban.


Megnézzük a lábikókat is. Elegáns fekete cipőcske, és szupi harisnyanadrág.
Minden oldalról jól belátni a dobozba
Ez a kiadású Alana különbözik kicsit a többitől, pl. abban, hogy neki nem egyszínű sötétbarna a haja, hanem kissé melírozott.Alapban is világosabb barna, és vannak benne szőkés kis tincsek. Maga a haj nagyon finom puha, selymes, és kicsit hullámos. Gyönyörű!

Nem lehet okunk panaszra , ami a rögzítést illeti, millió helyen odatűzték szegényt a dobozához, a nyakán plusz egy rögzítőgyűrű is van.Nem volt egyszerű elővarázsolni őt!
Küzdelem az elemekkel :D




Minden elképzelhető helyen címke és tűzés.Még a hajpánt is a fejébe lőve.

A szép, ünnepi piros kis kardigán, és a cipőtalp :D

 Most pedig nudista fotó, vigyázat!! :D ahol is, látható a lényeg, a 'nemtextil' , vinyl vállrész!
 Gyönyörű, élethű mogyoróbarna üveg szemecskék, élőben persze, sokkalta szebb.
 Pulcsit cseréltek Panchitával :) Végül, egy kép a hajáról még.
Összegezve:gyönyörű baba, elfogadható áron (30 dollár körül) változatos karakterek, rengeteg kiegészítő. csak szeretni lehet :D



1 megjegyzés:

  1. Áh, hát persze hogy aktuális:-)

    Én még a tavaly nyáron vett babákat sem mutattam be.

    VálaszTörlés