2017. augusztus 24., csütörtök

Kicsi, pici, mini

Nagyon szeretek a babáknak mindenfélét kötni-varrni-horgolni, és ezzel is mindig újabb kihívásokat állítani magamnak. Hol jobban, hol kicsit kevésbé sikerülnek, de valami hordható mégis kialakul a végén. Igazi nehézség, amikor szó szerint párcentis kis holmikat készítgetek, 7-8 centis mini babáknak, vagy az extra karcsú pl. Monster High alakra.
Most következzen itt néhány picuri babaruha, csak mutatóba.
Legnehezebb méret, amikor hústűvel kötök, leheletvékony fonallal. Ez a kis kardigán pl. úgy készült, a vékonyabb hústűvel, moher fonalból. Kézbe fogva nem is érzed, hogy van valami a kezedben, súlya nem létezik :) olyan mint a pókháló.

Monster High méretre sem egyszerű kötni :) Itt Draculaura kapott a színeihez illő kis nyári felsőt, színátmeneteset, mert most az a kedvenc. A gombok felvarrásához alig találtam megfelelően vékony tűt, ami átmegy a gomblukon.



Volt három kis cseppke barbi bébi babám. Az ikrek már Bogihoz költöztek a kis spéci dupla hordozójukban, az ittmaradtka vigasztalásul kapott pici nadrágot,felsőt és manósapit. Az egész baba 7 cm magas.

Itt pedig a LPS Blythe méretű ruhák, most éppen mini Hófehérke kapta fel.




Jó móka a miniruha , de azért nem leszek a rabja, az biztos. Eléggé szemkiugrasztó :) Ehhez képest a normál Blythe méret már üdítően könnyű, a Barbie méret meg szinte nagy 😃😃



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése