2018. augusztus 17., péntek

La Dee Da

Na mostanában ez a kis babácska az új mánia :)
Az arányait tekintve, nem mondható szokványosnak, merthogy a teste egészen pilicke, véznácska, a feje meg hát, nem kicsit nagyocska. Nade, játékbabáról beszélünk, nem élethű ember-szobrocskáról, miért is kellene emberi arányokkal rendelkeznie? Ha jobban megnézzük, a többi játékbaba is általában jócskán eltér az élő ember testarányaitól, és ez így is van jól. Mondjuk, nekem a Blythe és a Pullip után egyáltalán nem tűnt szokatlannak 😀 Magasságra valamivel kisebb, mint a Barbie, 26 cm körül van. Ebből ugye nagy rész a buksi fejecske.A kis ropi testére viszont jól illik a Bratz és a MH ruha-méret.
Ezek a babák a Spin Master cég termékei. A céget ismerhetjük több, jó minőségű játék okán, pl. a Bakugan, a Zoobles, na meg persze, a Liv babák. Némi hasonlóságot fel lehet fedezni közöttük, ha a mozgékony testre gondolunk, de itt nincs is tovább, hasonlítgatni nem ér, a LaDeeDa-egyszerűen egy másik kategória. Imádnivalóan színesek, vidámak, cukik, és már a nevük is olyan, mint egy dallam. Az eredeti szériában négy barátnő szerepel, Dee,Tylie, Cyanne és Sloane, meg a kutyus, Le Bun.
A történet szerint alapítottak egy divat márkát, mi is a neve? Ja, La Dee Da :D és mindenféle terméket, ruhát és kiegészítőt terveztek.A gyártó pedig, a szokásos menetrend alapján, elkezdte kiadni belőlük is a mindenféle sorozatokat, utaznak a világban, mint a Journey Girls babák. Partyznak, mint a MH, de van  pl.egy sorozat, ahol egy smoothie bárba szabadulnak be, és gyümölcsöknek öltöznek. Itt az utazó csapat: Cyanne Viva la France doll,Sloane  Safari Dreams, Dee  Bollywood Bright, Tylie  Japán.

Smoothie-Bár Gyümölcskék dobozolva
 ...és kiszabadulva: Tylie - Szőlő, Cyanne- Grapefruit, Sloane- Ananász és Dee- Görögdinnye
Még egy gyümis sorozat:
                                     

Garden Tea-party sorozatban:

Dee 16.szülinapjára rendeztek egy Cukorka-Partyt, ahol mindenki valami finom édességnek öltözött.
Édes 16 éves buli...hmm nem ismerős valahonnan?
Itt van Dee mint Pöttyös Candy a hajában szivárványszín csíkokkal:
Tylie mint vattacukor:
Sloane lollipop:
Cyanne pedig mentacukor:

Itt pedig mesehősöknek öltözve, tegyük hozzá, hogy időnként alig lehet beazonosítani a lányokat, annyira megváltozik még a hajszínük is, talán a szemszín alapján lehet próbálkozni, az viszonylag állandó.
  • Tylie - Jéghercegnő, finom fehér és kék ruhában
  • Dee  - Béka hercegnő , halvány rózsaszín ruhában
  • Cyanne - Rapunzel egy elegáns lila ruhában
  • Sloane  - Piroska, stílusos vörös és fehér ruhában
Végül még egy csoportkép, hogy lássuk, milyen színes egyéniségek 😀

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése