2013. november 11., hétfő

Hétfőn is történhet néha valami jó

Utálom a hétfőt.
Gondolom, ti is, én még nem találkoztam élő emberrel, aki ne utálta volna :))

Ez a mai hétfő ellenben kivétel, mivel a mai postával megérkezett két nagyon várt baba is.
Az egyik egy herceg, a Barbie és a három muskétás-ból Louis herceg. Nagyon kis szép arca van, fiú létére :) szerintem, és szépen formált baba, jó kis izmos, gondolom, a sok kardforgatástól :)) és bár nem hajlékony, de őt nem is amiatt szeretjük :)

A másik pedig, akit régóta vadászok már, egy fashionistas Ken, méghozzá a 100+ poses verzió, akinek minden ízülete mozog, a csuklója is.
Ezen a képen, ha jól megnézitek, látszanak a  különbségek.

 Az első egy Fash. Hottie, az a kalapos szőke. Annak a szériának a csuklója nem mozgott, a válla is más, és a térdízületük is másképpen volt megoldva, nekem nem tetszően. A jobboldali az igazi :) szebben kidolgozott a formája is, a kézfeje is, és az ízületei a Fash. Barbie babákéhoz hasonlóak. Nekem ez a típus tetszik legjobban.Nagyon örülök neki. A képen nem a saját babáim vannak, most nem tudok fényképezni, de majd megmutatom őket személyesen is.(már nem is emlékszem, honnan valók a képek, netről valahonnan )Az én Ken-em viszont szőke hajú, úgyhogy lehet, hogy még lesz fejcsere a fiúknál is, még nem döntöttem.
Így aztán, hogy most már végre őt is  kihúzhattam a kívánságlistámról, lassan meg is szűnik maga a lista. :)
Na ugye, hogy van kivételesen kevésbé utálatos  hétfő is?


2 megjegyzés:

  1. Gratulálok az új pasikhoz. Tényleg nagyon ritka, hogy még a csuklója is mozogjon egy fiúnak. Nagyon jól fog tudni mozogni.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen :) Szeretem élethű pózokba beállítani őket, ezért fontos nekem , hogy minél jobban mozgathatók legyenek.

    VálaszTörlés